Příslušenství

Zobrazení Mřížka Seznam

položek 139

Nastavit sestupně
Stránka

Příslušenství pro houpací sítě a závěsné sedačky

Kupte si své materiály pro zavěšení houpací sítě od firmy Moje Houpací sítě. Nejpohodovější obchod se závěsnými materiály pro houpací sítě a závěsné sedačky. Není potřeba žádný účet! Doprava a vrácení zboží zdarma.

Příslušenství pro houpací síť a závěsnou sedačku

Samozřejmě musíte také zavěsit houpací síť nebo závěsnou sedačku na pěkném místě. S našimi praktickými závěsnými soupravami to bude hračka!

Doporučujeme si objednat některou z našich závěsných souprav. Tím budete mít k dispozici veškerý materiál, který potřebujete k správnému zavěšení houpací sítě nebo závěsné sedačky.

Obrovská řada závěsných materiálů pro každou houpací síť nebo závěsnou sedačku

Ještě potřebujete závěsné materiály pro zavěšení houpací sítě nebo závěsné sedačky, nebo chcete, aby to bylo ještě pohodlnější a atraktivnější? Moje Houpací sítě nabízí širokou škálu příslušenství pro houpací sítě, včetně závěsných souprav a polštářů. Přidáním polštářů učiníte houpací síť nebo závěsnou sedačku nejen atraktivnější, ale také pohodlnější.

Máme široký výběr závěsných materiálů, takže houpací síť nebo závěsnou sedačku můžete snadno zavěsit. Nabízíme nejen jednotlivé závěsné materiály, ale také kompletní upevňovací / závěsné soupravy. Tyto soupravy představují kompletní balíček obsahující vše, co potřebujete k zavěšení houpací sítě nebo závěsné sedačky.

Zavěšení houpací sítě

Nejste si jisti, jak můžete připevnit houpací síť na strom nebo zavěsit mezi dvě stěny? Napsali jsme pro tento účel praktického průvodce zavěšení houpací sítě.

Stále máte nějaké dotazy ohledně zavěšení houpací sítě nebo závěsné sedačky? Pak nás prosím kontaktujte. Můžete zavolat na číslo našeho zákaznického servisu.